>
Бабіч, А. О.Товарознавчі властивості булочних виробів під час розморожування тістових заготовок у полі НВЧ [Текст] / А. О. Бабіч, Л. О. Винник ; керівник роботи: А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко //
Бабіч, А. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 212.
Додаткові точки доступу:
Винник, Л. О.
Одарченко, Андрій Миколайович\керівник роботи\
Одарченко, Дмитро Миколайович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Винник, Л. О.
Одарченко, Андрій Миколайович\керівник роботи\
Одарченко, Дмитро Миколайович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|