
>
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін //
Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Пенкін, Андрій Констянтинович
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Пенкін, Андрій Констянтинович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|