>
New about activating of oxidizing enzymes at low temperature grinding of green-stuffs and use of «shock» freezing for their inactivation [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, A. Ignatenko, V. Dorogan //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 111-112.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Ignatenko, A.
Dorogan, V.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Ignatenko, A.
Dorogan, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|