>
Мурликіна, Наталя Віталіївна.Застосування нових емульгаторів гліцеридної природи у складі м’ясних продуктів [Текст] / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева //
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Актуальні проблеми безпеки харчування : матеріали І Міжгалуз. наук.-практ. конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - С. 133-134.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|