
>
Аналитическая химия: определение кислотности хлебобулочных изделий [Текст] : метод. указания к выполнению лаборатор. работ и заданий по химии / сост.: С. И. Васильев [и др.]. - Харьков : [б. и.], 2008. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Васильев, Сергей Иванович\сост.\
Васильєв, Сергій Іванович
Зайцева, Лариса Георгиевна\сост.\
Демьяненко, Светлана Ивановна\сост.\
Дзюба, Виктория Николаевна\сост.\
Миленина, Екатерина Николаевна\сост.\
Пих, Людмила Алексеевна\сост.\
Піх, Людмила Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Васильев, Сергей Иванович\сост.\
Васильєв, Сергій Іванович
Зайцева, Лариса Георгиевна\сост.\
Демьяненко, Светлана Ивановна\сост.\
Дзюба, Виктория Николаевна\сост.\
Миленина, Екатерина Николаевна\сост.\
Пих, Людмила Алексеевна\сост.\
Піх, Людмила Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|