>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Безпека сумішей для м’якого морозива за мікробіологічними показниками [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Харчові технології – 2005 : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2005. - С. 110.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|