
>
Вплив закваски, збагаченої препаратом «Бетавітон» на якість козиного зернистого сиру [Текст] / С. Г. Даниленко, Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, В. П. Дмитриков //
Інноваційний розвиток харчової індустрії : зб. наук. пр. за матеріалами VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21 листоп. 2019 р. - 2019. - С. 30-31.
Додаткові точки доступу:
Даниленко, С. Г.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Дмитриков, В. П.
Додаткові точки доступу:
Даниленко, С. Г.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Дмитриков, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|