>
Бреславец, Т. В.Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб [Текст] / Т. В. Бреславец, Л. Н. Крайнюк, М. Б. Колесникова //
Бреславец, Т. В.
Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|