
>
Бреславец, Т. В.Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб [Текст] / Т. В. Бреславец, Л. Н. Крайнюк, М. Б. Колесникова //
Бреславец, Т. В.
Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|