
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах [Текст] / А. А. Дубініна, В. О. Віннікова, Т. М. Летута //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 279-280.
Додаткові точки доступу:
Віннікова, В. О.
Летута, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Віннікова, В. О.
Летута, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|