
>
Ідентифікація ризиків харчових продуктів від лану до столу у розрізі концепції «Єдине здоров’я» [Текст] / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, І. В. Яценко, Т. В. Дудус //
Епізоотологія, здоров’я та добробут тварин. Виклики сучасності : збірник тез Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 12 верес. 2017 р. - 2017. - С. 4-6.
Додаткові точки доступу:
Богатко, Н. М.
Букалова, Н. В.
Яценко, Іван Володимирович
Дудус, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Богатко, Н. М.
Букалова, Н. В.
Яценко, Іван Володимирович
Дудус, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|