
>
Design of a universal apparatus for heat treatment of meat and vegetable cooked and smoked products with the addition of dried semi-finished products of a high degree of readiness to the recipe [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, N. Savytska, S. Minenko, A. Pugach, N. Ponomarenko, R. Zakharchenko, O. Pikula //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11 (124). - P. 73-82. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.285406.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Savytska, Nataliia
Minenko, Sofiia
Pugach, Andrii
Ponomarenko, Nataliia
Zakharchenko, Ruslan
Pikula, Oksana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Savytska, Nataliia
Minenko, Sofiia
Pugach, Andrii
Ponomarenko, Nataliia
Zakharchenko, Ruslan
Pikula, Oksana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |