
>
Сировинні ресурси технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 43 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Балабай, К. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Котюк, Т. В.
Дудник, К. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Балабай, К. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Котюк, Т. В.
Дудник, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|