
>
Соколовська, О. О.Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності [Текст] / О. О. Соколовська, В. О. Захаренко //
Соколовська, О. О.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 230-231.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|