
>
Пенкіна, Наталя Михайлівна.Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами [Текст] / Н. М. Пенкіна, М. А. Юрченко //
Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 12-13.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, М. А.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|