>
Селютін, Віктор Михайлович.Розвиток теорії організації ресторанного господарства як фрактальної системи [Текст] / В. М. Селютін, С. В. Селютін //
Селютін, Віктор Михайлович.
Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі: 30 років факультету менеджменту : монографія. - Харків : ХДУХТ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Селютін, С. В.
Додаткові точки доступу:
Селютін, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|