
>
Плотнікова, Р. В.Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров //
Плотнікова, Р. В.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 103-104.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|