
>
Голубєва, Д. О.Кріогенні технології в холодильній обробці харчових продуктів: переваги та перспективи [Текст] / Д. О. Голубєва ; наук. керівник О. В. Петренко //
Голубєва, Д. О.
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 3 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 181.
Додаткові точки доступу:
Петренко, Олена Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Петренко, Олена Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|