
>
Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Electronic resource] / Antonina Dubinina, H. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 46-53.. - DOI 10.15673/fst.v12i2.942.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, H.
Letuta, Tetiana
Hapontseva, O.
Frolova, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, H.
Letuta, Tetiana
Hapontseva, O.
Frolova, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |