
>
Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий - панкейков, круассанов [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, О. А. Юрьева, Е. И. Лазаренко, С. М. Лосева, А. В. Хоменко //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харч. технологій. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 161-163.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Юрьева, Ольга Алексеевна
Лазаренко, Е. И.
Лосева, Светлана Михайловна
Хоменко, А. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Юрьева, Ольга Алексеевна
Лазаренко, Е. И.
Лосева, Светлана Михайловна
Хоменко, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|