>
Титаренко, Н. В.Розробка апарата для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів [Текст] / Н. В. Титаренко, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько //
Титаренко, Н. В.
Іннноваційні техології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 95-96.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|