
>
Управлінський аспект організації обліку грошових коштів [Текст] / Д. Ю. Стрюкова ; наук. керівник Т. В. Бочуля //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 18–25.
Додаткові точки доступу:
Стрюкова, Д. Ю.
Бочуля, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Стрюкова, Д. Ю.
Бочуля, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|