>
Селютіна, Галина Анатоліївна.Інжиніринговий підхід до створення інноваційної технології виробництва ферментованного продукту [Текст] / Г. А. Селютіна, В. В. Церковний, Я. С. Пальваль //
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Scientific achievements of contemporary society : proceedings of the V International scientific and practical conference. - London : CPN Publishing Group, 2024. - P. 298-301.
Додаткові точки доступу:
Церковний, В. В.
Пальваль, Я. С.
Додаткові точки доступу:
Церковний, В. В.
Пальваль, Я. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|