
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки [Текст] / О. М. Постнова, В. М. Червоний, О. С. Постнов //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 87-88..
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Постнов, О. С.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Постнов, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |