
>
Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2011. - Вип. 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 144-149.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|