
>
Danilova, I.Evaluation of the degree of snail meat freshness by the photometric method [Electronic resource] / I. Danilova, T. Danilova //
Danilova, I.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 3. - P. 32-37. - DOI 10.15673/fst.v16i3.2420.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danilova, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danilova, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |