
>
Черевко, О. І.Вплив складу рецептури котлетного фаршу на його фізико-хімічні властивості [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : тезисы докл. Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГАТОП, 2001. - С. 36-37.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|