
>
Мхітарян, Р. А.Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання [Текст] / Р. А. Мхітарян, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова //
Мхітарян, Р. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 253.
Додаткові точки доступу:
Крупей, Михайло Іванович
Муравйова, Олена Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Крупей, Михайло Іванович
Муравйова, Олена Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|