
>
633.5.02
Гурський, Петро Васильович.Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного / П. В. Гурський //
Гурський, Петро Васильович.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (1). - С. 59-63..
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
Ключові слова: концентрація солі -- концентрация соли -- паста закусочна -- паста закусочная -- експеримент -- эксперимент --
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
УДК | |
633.5.02 |
Ключові слова: концентрація солі -- концентрация соли -- паста закусочна -- паста закусочная -- експеримент -- эксперимент --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|