>
Математичне моделювання процесу екстрагування в технологіях нових видів морозива з рослинними екстрактами [Текст] / Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Ф. В. Перцевой, О. В. Гулак, Н. М. Бреус //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 73-74.
Додаткові точки доступу:
Поліщук, Г. Є.
Вовкодав, Н. І.
Перцевой, Федір Всеволодович
Гулак, О. В.
Бреус, Н. М.
Додаткові точки доступу:
Поліщук, Г. Є.
Вовкодав, Н. І.
Перцевой, Федір Всеволодович
Гулак, О. В.
Бреус, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|