>
Жарінова, С. О.Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної [Текст] / С. О. Жарінова, І. В. Галич //
Жарінова, С. О.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 578-579.
Додаткові точки доступу:
Галич, Іван Васильович
Додаткові точки доступу:
Галич, Іван Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |