631.172(06)
.
Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів [Текст] / Є. В. Журенко, І. В. Торбієвська //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки : присвячується 80-річчю ХНТУСГ ім. П. Василенка. - Харків : СПДФО Родак Л. В., . - Вип. 102 : Проблеми енергозабезп. та енергозбереження в АПК України. - С. 139-140.. - Бібліогр.: с. 140.
(Шифр в БД 631.172(06)/В 53-161327)
УДК
631.172(06)
631.15
621.3.011

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Дані результатів експериментів по виявленню недоброякісності харчових продуктів за допомогою безконтактного експрес-метода. Запропоновані принципи побудови технічних засобів для його реалізації.
Приведены результаты экспериментов по выявлению недоброкачественности продуктов питания с помощью бесконтактного экспресс-метода. Предложена принципы построения технических средств для его реализации.
Додаткові точки доступу: