
>
Перевозник, Н. В.Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовин [Текст] / Н. В. Перевозник ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва //
Перевозник, Н. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 86-87.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |