
>
Гревцева, Н. В.Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / Н. В. Гревцева, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко //
Гревцева, Н. В.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : матеріали II Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 232-233..
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|