
>
В 53
Постнова, Ольга Миколаївна.Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів [Текст] / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька //
В 53
Постнова, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2016. - Вип. 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 232-241.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-595408)
Додаткові точки доступу:
Синдецька, Є. О.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-595408)
Додаткові точки доступу:
Синдецька, Є. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |