>
Мамченко, Л. Є.Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском [Текст] / Л. Є. Мамченко, О. Є. Скирда //
Мамченко, Л. Є.
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листопада 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 412-413.
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|