
>
Скирда, Олена Євгеніївна.Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском [Текст] / О. Є. Скирда, Л. Є. Мамченко //
Скирда, Олена Євгеніївна.
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листопада 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 412-413.
Додаткові точки доступу:
Мамченко, Л. Є.
Додаткові точки доступу:
Мамченко, Л. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|