>
Максимовська, О. Е.Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію [Текст] / О. Е. Максимовська ; наук. керівник С. Б. Омельченко //
Максимовська, О. Е.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 34.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|