>
Малафаєв, М. Т.Дослідження в'язкості білків з колагенвмісної сировини та їх вплив на ефективну в'язкість бездріжджового тіста з борошна, слабкого за силою [Текст] / М. Т. Малафаєв, М. І. Погожих, М. О. Домахіна //
Малафаєв, М. Т.
Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 66-70.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Домахіна, М. О.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Домахіна, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|