>
Чорна, Ніна Вікторівна.Дослідження харчових властивостей безглютенового борошна з зернових та псевдозлакових культур [Текст] / Н. В. Чорна, Ю. Полятикіна //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Вісник Хмельницького нац. ун-ту. Серія: Техн. науки. - Хмельницький, 2024. - Т. 345, № 6 (2). - С. 74-78.
Додаткові точки доступу:
Полятикіна, Ю.
Додаткові точки доступу:
Полятикіна, Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|