
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Використання біологічного потенціалу гібриду високоцукрової кукурудзи в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Постнов, І. А. Величко //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Величко, І. А.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Величко, І. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|