>
Безпечність і якість харчових яєць і яєчних продуктів [Текст] : навч. посібник для студентів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Богатко, І. Л. Цивірко, М. О. Дегтярьов. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 105 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Богатко, Н. М.
Цивірко, Інна Леонідівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Богатко, Н. М.
Цивірко, Інна Леонідівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|