
>
Substantion of the choice of fillers for conttage cheese masses [Text] / M. Samilyk, A. Helikh, I. Sirenko, T. Ryzhkova, О. Fesyun //
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 2. - P. 38-45. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001210.
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Helikh, A.
Bolgova, N.
Ryzhkova, Taisia
Sirenko, I.
Fesyun, О.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Helikh, A.
Bolgova, N.
Ryzhkova, Taisia
Sirenko, I.
Fesyun, О.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|