
>
Неймак, Л. Р.Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробів [Текст] / Л. Р. Неймак, наук. керівник Т. С. Желєва //
Неймак, Л. Р.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - 2021. - С. 52.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|