
>
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Теплообмінні процеси / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 153 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |