
>
Some Rheological and Organoleptic Properties of the Biscuit Dough with Cacao and Carob Flour [Text] / S. Boruk, I. Winkler, O. Romanovska, I. Piliugina //
Food and Environment Safety . - 2023. - Vol. 22, Issue 4. - P. 228-237. - DOI https://doi.org/10.4316/fens.2023.021.
Додаткові точки доступу:
Boruk, S.
Winkler, I.
Romanovska, O.
Piliugina, Inna
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Boruk, S.
Winkler, I.
Romanovska, O.
Piliugina, Inna
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|