
>
Головко, Микола Павлович.Обґрунтування раціональних режимів термічної обробки формованих виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх //
Головко, Микола Павлович.
Технології харчових продуктів та комбікормів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-27 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 41-43.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|