
>
С 21
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).Особливості формування якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна / О. М. Сафонова, Ю. В. Чудік, В. В. Полевич //
С 21
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 138-144.. - Библиогр.: с. 143-144.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-344539)
Ключові слова: кондитерські вироби -- ресурсозберігаючі технології -- борошняні суміші -- процес випікання -- кондитерские изделия -- ресурсосберегающие технологии -- мучные смеси -- процесс выпекания --
Додаткові точки доступу:
Чудік, Ю. В.
Полевич, Віталій Вадимович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-344539)
Ключові слова: кондитерські вироби -- ресурсозберігаючі технології -- борошняні суміші -- процес випікання -- кондитерские изделия -- ресурсосберегающие технологии -- мучные смеси -- процесс выпекания --
Додаткові точки доступу:
Чудік, Ю. В.
Полевич, Віталій Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|