
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Математичне моделювання оптимізованого складу молочно-білкових фаршів з добавками водоростей [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 7-9 лют. 2007 р. - Київ : КНТЕУ, 2007. - С. 251-252.
Додаткові точки доступу:
Крамаренко, Д. П.
Додаткові точки доступу:
Крамаренко, Д. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|