
>
Влияние различных факторов обработки на содержание флавоноидов в плодах сливы [Текст] / А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Т. В. Щербакова, И. Ф. Овчинникова //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 88-91.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Дубинина, Антонина Анатольевна
Щербакова, Т. В.
Овчинникова, И. Ф.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Дубинина, Антонина Анатольевна
Щербакова, Т. В.
Овчинникова, И. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|