
>
Денисенко, Сергій Анатолійович.Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності [Текст] : тези / С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, А. О. Прокопенко //
Денисенко, Сергій Анатолійович.
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 27..
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Сергій Григорович
Прокопенко, А. О.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Сергій Григорович
Прокопенко, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|