>
Захаренко, В. О.До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання [Текст] / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна //
Захаренко, В. О.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 172-180.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|